OmbudsSpits 2019-11-27T21:49:00+00:00

De OmbudsSpits

Sinds 26 maart is Nico Blok onze OmbudsSpits. Je kunt bij de OmbudsSpits terecht met alle vragen over werk en participatie. De OmbudsSpits is er zowel voor werkzoekenden als werkgevers.

Voor werkzoekenden

Bij ons PowerPunt kun je met al je vragen rondom werk terecht. Maar soms zijn deze vragen wat moeilijker om (gelijk) te beantwoorden. Vaak zijn het vragen over wet- en regelgeving. Daarvoor hebben wij een OmbudsSpits.

Bij de OmbudsSpits kun je terecht met al jouw vragen en ervaringen rondom werk en wet- en regelgeving. Zowel positieve als negatieve ervaringen. De OmbudsSpits inventariseert alle ervaringen en signalen. Als hiervoor voldoende aanleiding is, zal hij het betreffende onderwerp nader onderzoeken en hierover zijn bevindingen publiceren.


Voor werkgevers

Als betrokken werkgever heb je soms ook vragen rondom wet- en regelgeving of wil je je ervaringen rondom inclusie delen. Dan is een expert op dit gebied belangrijk. Dat vinden wij ook. Daarom hebben wij een OmbudsSpits. Voor vragen over wet- en regelgeving kun je altijd contact opnemen met onze OmbudsSpits.


Contact opnemen?

Dat kan door een mail te sturen naar ombudsspits@onbeperktaandeslag.nl.   
De OmbudsSpits wordt ondersteund door ABN AMRO

Blog OmbudsSpits Werk & Participatie

Obstakels die werkzoekenden met een arbeidsbeperking ervaren bij het aanvraagformulier Beoordeling arbeidsvermogen.

Lees de blog aanvraagformulier Beoordeling arbeidsvermogen >

Blog SCP-rapport Participatiewet

SCP-rapport Participatiewet:

nuttig, niet verrassend, andere beeldvorming nodig.

Ook bij het SCP zelf.

Lees de blog SCP-rapport Participatiewet >

Powered by wijzijndeoplossing.nl