Werkgever 2018-05-22T08:58:40+00:00

Op zoek naar gemotiveerde kandidaten? 

Dan kun je bij ons terecht!

Onbeperkt aan de Slag is er voor iedereen die wat extra nodig heeft om aan het werk te komen, of dat nou een lichamelijke beperking, chronische ziekte, psychische kwetsbaarheid of iets anders is.

Dat heeft een enorm voordeel: iedereen die bij ons ingeschreven staat wil graag werken en is per definitie gemotiveerd!

Hoe werkt het?

Aanmelden
Je meldt je aan als gemotiveerde werkgever die openstaat voor werknemers met een arbeidsbeperking.

Maak een profiel van je bedrijf
Als je je als werkgever aansluit, krijg je een eigen pagina en inlog. Op die pagina kun je je eigen vacatures plaatsen en sollicitaties ontvangen en behandelen.

Ontmoeten
Je krijgt uitnodigingen voor de Meet&Greets.  De Meet&Greets zijn inspirerende laagdrempelige netwerkbijeenkomsten waarbij je rechtstreeks praat met gemotiveerde werkzoekenden en daarbij van elkaar leert!

Sollicitatie
Wanneer je een geschikte kandidaat hebt gevonden kun je deze uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Aan het werk
De kandidaat kan aan de slag gaan!

Kosten

Onbeperkt aan de Slag wordt uitgevoerd door de sociale onderneming WijzijndeOplossing die is aangesloten bij Social Enterprise NL. Onbeperkt aan de Slag wordt gefinancierd door jaarabonnementen vanuit werkgevers en instanties. De kosten van een jaarabonnment varieren van 0 euro (voor MKB onder 25FTE en sociale ondernemingen) tot 5.000 euro op jaarbasis voor bedrijven met meer dan 2.000 FTE.  Er zijn geen verdere kosten verschuldigd voor aanname etc.

Ik meld me aan!

Powered by wijzijndeoplossing.nl
© ProAccretio – All rights reserved