Werkzoekend 2020-03-23T16:54:01+00:00

Werkzoekend

Voor wie?

Onbeperkt aan de Slag is er voor iedereen met een arbeidsbeperking. Of je nu een uitkering hebt of niet enof je nu een doelgroepenregistratie hebt of niet: het maakt voor ons niet uit. Je bent bij ons welkom als je gemotiveerd bent om te gaan werken!

Maak je profiel aan >

Meet&Greets

Elke week organiseert Onbeperkt aan de Slag meerdere Meet&Greets door het hele land. Op een Meet&Greet ontmoet je verschillende werkgevers en ga je met ze in gesprek. Heel informeel en laagdrempelig. Door in gesprek te gaan ontdek je welke mogelijkheden er voor jou zijn. We organiseren ook Meet&Greets met een speciaal thema, zoals een HBO/WO Meet&Greet of met alleen bedrijven uit één specialisme. Erg handig als je heel gericht een baan zoekt. Houd daarom onze website goed in de gaten.

Bekijk alle Meet&Greets >

Vacatures

Je zoekt een leuke baan die het beste past bij jouw talenten en mogelijkheden. Dan ben je hier op de juiste plek. Onbeperkt aan de Slag biedt jou toegang tot de meest recente vacatures bij bekende en minder bekende werkgevers. Maak daarom snel hier een account aan. Dan heb je altijd toegang tot deze vacatures. En upload ook meteen je cv, want dan kunnen onze aangesloten werkgevers jouw profiel bekijken en contact met je opnemen.

Bekijk alle vacatures >

Trainingen

Een baan zoeken is niet altijd even makkelijk. Weet je wel wat voor baan je wilt, maar weet je niet goed hoe je een sollicitatiegesprek moet aanpakken? Of weet je niet precies hoe en waar je je talenten kunt inzetten? Dan denken wij graag met je mee. Wij bieden verschillende trainingen zoals sollicitatietraining of talentontwikkeling. Het belangrijkste is dat jij in je kracht staat om zelf de juiste baan te vinden. Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jou.

Meer weten >

PowerPunt

Bij Onbeperkt aan de Slag staan we altijd voor je klaar om je vragen rondom werk te beantwoorden. Dat kan via de mail, maar ook telefonisch. Al je vragen komen terecht bij ons PowerPunt. Misschien heb je een vraag over een Meet&Greet, of wil je weten wat er met je uitkering gebeurt als je een baan hebt. Allemaal belangrijke vragen en wij geven je graag antwoord.

Meer weten >

OmbudsSpits

Bij ons PowerPunt kun je met al je vragen rondom werk terecht. Maar soms zijn deze vragen wat moeilijker om (gelijk) te beantwoorden. Vaak zijn het vragen over wet- en regelgeving. Daarvoor hebben wij een OmbudsSpits.

Bij de OmbudsSpits kun je terecht met al jouw vragen en ervaringen rondom werk en wet- en regelgeving. Zowel positieve als negatieve ervaringen. De OmbudsSpits inventariseert alle ervaringen en signalen. Als hiervoor voldoende aanleiding is, zal hij het betreffende onderwerp nader onderzoeken en hierover zijn bevindingen publiceren.

Meer weten >

Powered by wijzijndeoplossing.nl