Voor wie?

Onbeperkt aan de Slag is er voor iedereen die graag aan het werk wil, maar door een arbeidsbeperking wel wat hulp kan gebruiken.

Wel of geen doelgroepenregistratie en wel of geen uitkering: dat maakt bij Onbeperkt aan de Slag niet uit. Het gaat erom dat je gemotiveerd bent en openstaat voor een leuke baan. Natuurlijk in een functie die het beste past bij jouw wensen. Maak daarom snel een profiel aan.

SCHRIJF JE GRATIS IN

Vacatures

Wij bieden jou toegang tot vacatures bij ruim 150 betrokken werkgevers door het hele land. Nieuwsgierig naar deze vacatures? Maak dan snel een profiel aan. En upload ook meteen je cv, want dan kunnen onze aangesloten werkgevers jouw profiel bekijken en contact met je opnemen.

Bekijk de vacatures

Ontmoet ons

Wij organiseren regelmatig een Meet&Greet en Webinars voor werkzoekenden met een beperking. Hieronder een overzicht van de aankomende events.

Wil je meer informatie over onze Meet&Greet bijeenkomsten? Wij leggen het uit! 

Wat is een Meet&Greet

Meet&Greet

De volgende Meet&Greet bijeenkomsten staan gepland. Zet de Meet&Greet van jouw keuze vast in je agenda. Aanmelden kan een paar weken van tevoren, houd de website en socials in de gaten!

Donderdag 14 december | 14:30 – 17:00 uur | Meet&Greet Arcadis | Amersfoort. Aanmelden

Webinars / Workshops

Dinsdag 12 december | 14:00 – 15:00 uur| Presenteer Jezelf | Online Webinar| Aanmelden.

De voordelen voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking

(Remote) Meet&Greet

Wij brengen je direct in contact met gemotiveerde werkgevers die juist kijken naar je talent en motivatie en niet je beperking.

+ 100 aangesloten werkgevers

Wij hebben meer dan 100 aangesloten werkgevers die actief op zoek zijn naar gemotiveerde en talentvolle medewerkers met een beperking, dus naar jou!

Vraag met antwoord praatballon

Hulp als je dat nodig hebt

Bij Onbeperkt aan de Slag staan we altijd voor je klaar om je vragen rondom werk te beantwoorden. Dat kan via ons PowerPunt maar ook door het volgen van sessies en trainingen.

Persoonlijk contact?

Powerpunt

Misschien heb je een vraag over een Meet&Greet, of wil je weten wat er met je uitkering gebeurt als je gaat werken. Allemaal belangrijke vragen en wij geven je graag antwoord. Hiervoor kun je terecht bij ons Powerpunt.

De openingstijden van het Powerpunt zijn:

Maandag en woensdag | 09:00 tot 12:00 uur Dinsdag en donderdag | 13:00 tot 16:00 uur

Hier op onze website verschijnt altijd rechtsonder een pop-up venster met het contactscherm.

Het Powerpunt is ook op afspraak beschikbaar. Klik om een afspraak te maken:

Maak een afspraak
Nico Blok

De OmbudsSpits

Nico Blok ombudsspits

Sinds 26 maart 2019 is Nico Blok onze OmbudsSpits Werk & Participatie: een deskundige op gebied van wet- en regelgeving rondom werken met een arbeidsbeperking en sociale zekerheid. Je kunt bij de OmbudsSpits terecht met alle vragen op deze kennisgebieden. De OmbudsSpits is er zowel voor werkzoekenden als werkgevers.

De OmbudsSpits wordt ondersteund
door ABN AMRO.

Neem contact op