Voor wie?

Onbeperkt aan de Slag is er voor iedereen die graag aan het werk wil, maar door een arbeidsbeperking wel wat hulp kan gebruiken.

Wel of geen doelgroepenregistratie en wel of geen uitkering: dat maakt bij Onbeperkt aan de Slag niet uit. Het gaat erom dat je gemotiveerd bent en openstaat voor een leuke baan. Natuurlijk in een functie die het beste past bij jouw wensen. Maak daarom snel een profiel aan.

SCHRIJF JE NU GRATIS IN

De voordelen voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking

(Remote) Meet&Greet

Wij brengen je direct in contact met gemotiveerde werkgevers die juist kijken naar je talent en motivatie en niet je beperking.

+ 100 aangesloten werkgevers

Wij hebben meer dan 100 aangesloten werkgevers die actief op zoek zijn naar gemotiveerde en talentvolle medewerkers met een beperking, dus naar jou!

Vraag met antwoord praatballon

Hulp als je dat nodig hebt

Bij Onbeperkt aan de Slag staan we altijd voor je klaar om je vragen rondom werk te beantwoorden. Dat kan via ons PowerPunt maar ook door het volgen van sessies en trainingen.

PowerPunt

Bij Onbeperkt aan de Slag staan we altijd voor je klaar om je vragen rondom werk en participatie te beantwoorden. Dat kan via de mail, maar ook via videobellen. Al je vragen komen terecht bij ons PowerPunt.

Misschien heb je een vraag over een Meet&Greet, of wil je weten wat er met je uitkering gebeurt als je gaat werken. Allemaal belangrijke vragen en wij geven je graag antwoord.

De openingstijden van het Powerpunt zijn:

Maandag en woensdag van 09:00 tot 12:00 uur

Dinsdag en donderdag van 13:00 tot 16:00 uur

Hier op onze website verschijnt altijd rechtsonder een pop-up venster met het contactscherm.

Vacatures

Als het gaat om het zoeken en vinden van interessante vacatures bij bekende en minder bekende werkgevers, dan ben je hier op het juiste adres. Wij bieden jou toegang tot vacatures bij ruim 150 betrokken werkgevers door het hele land. Nieuwsgierig naar deze vacatures? Maak dan snel een profiel aan. En upload ook meteen je cv, want dan kunnen onze aangesloten werkgevers jouw profiel bekijken en contact met je opnemen.

Bekijk alle vacatures

Trainingen

Een baan zoeken is niet altijd even makkelijk. Weet je wel wat voor baan je wilt, maar weet je niet goed hoe je een sollicitatiegesprek moet aanpakken? Of weet je niet precies hoe en waar je je talenten kunt inzetten? Dan denken wij graag met je mee.

Wij bieden verschillende trainingen zoals sollicitatietraining of talentontwikkeling. Het belangrijkste is dat jij in je kracht staat om zelf de juiste baan te vinden.

Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jou.

Ontmoet ons

Wij organiseren regelmatig een Meet&Greet en andere activiteiten voor werkgevers en werkzoekenden met een beperking. Hieronder een overzicht van de aankomende events.

Lees verder en meld je aan voor een of meerdere activiteiten!

Meet&Greet

Dinsdag 14 februari 2023 | 14:30 – 17:00 uur | Meet&Greet VodafoneZiggo. Aanmelden

Donderdag 16 februari 2023 | 14:30 – 17:00 uur | Meet&Greet Rabobank Eindhoven. Aanmelden

Dinsdag 21 februari 2023 | 14:30 -17:00 uur | Meet&Greet XXL Regio Zuid-Kennemerland. Aanmelden

 

Webinars / Workshops

De volgende webinars/workshops zijn gepland:

Dinsdag 7 februari 2023 | 14:00 – 15:00 | Webinar: Pitch jezelf! Aanmelden.

Woensdag 15 februari 2023 | 16:00 – 17:00 uur | Webinar: Praat erover! Communicatie op de werkvloer. Aanmelden.

Maandag 6 maart 2023 | 14:00 – 16:00 uur | Webinar: Schrijf je eigen handleiding. Aanmelden.

Maandag 6 maart 2023 | 16:00 – 17:00 uur | Webinar: Praat erover! Communicatie op de werkvloer. Aanmelden.

Dinsdag 7 maart 2023 | 14:00 – 16:00 uur | Webinar: Solliciteren en CV Maken. Aanmelden.

Dinsdag 7 maart 2023 | 14:00 – 16:00 uur | Webinar: Werken met mentale weerbaarheid. Aanmelden

Woensdag 8 maart 2023 |14:00 – 16:00 uur | Webinar: Wet- en regelgeving: Sociale zekerheid. Aanmelden

Woensdag 8 maart 2023 |14:00 – 16:00 uur | Webinar: LinkedIn en Netwerken. Aanmelden

Werkcafé

Jij wilt graag aan het werk, maar je hebt geen idee waar te beginnen of allerlei vragen waar je mee rondloopt en geen idee waar je een antwoord kan vinden?

Dan is het Werkcafé zeker wat voor jou. Het Werkcafé wordt verzorgd door één van de Social Impact Spitsen van Onbeperkt aan de Slag.

De bedoeling van het Werkcafé is om je werkvraag te delen en samen met Spits en andere deelnemers te kijken hoe jij weer een stap verder komt. Vaak staat er een speciaal thema of een inclusieve werkgever centraal. Werkcafés worden aangekondigd op de website, in de nieuwsbrief en op onze social media.

Op dit moment is er geen werkcafé gepland.

Borreluurtje

Het befaamde Onbeperkt aan de Slag Borreluur is het digitale netwerkevent voor werkzoekende. Op dit moment staat er geen borreluur gepland.

Meer van onze activiteiten
Nico Blok

De OmbudsSpits

Sinds 26 maart 2019 is Nico Blok onze OmbudsSpits Werk & Participatie: een deskundige op gebied van wet- en regelgeving rondom werken met een arbeidsbeperking en sociale zekerheid. Je kunt bij de OmbudsSpits terecht met alle vragen op deze kennisgebieden. De OmbudsSpits is er zowel voor werkzoekenden als werkgevers.

De OmbudsSpits wordt ondersteund
door ABN AMRO.

Neem contact op
ONBEPERKT AAN DE SLAG

De Onbeperkt Taxi

De Onbeperkt Taxi is bedoeld om in de regio’s waar Onbeperkt aan de Slag minder bekend is kennis te laten maken met ons.

Ook is de Onbeperkt Taxi aanwezig bij onze evenementen. In de taxi spreken we met wethouders, werkzoekenden en werkgevers en vinden er veel leuke interviews plaats.

Meer informatie