Wat is een Meet&Greet?

Zoek je werk maar maakt je gezondheid het lastiger een baan te vinden? Dan kun je tijdens de Meet&Greet kennismaken met werkgevers die open staan voor iedereen met een arbeidsbeperking.

Een Meet&Greet is een plek waar je werkgevers kunt ontmoeten en met hen over een eventuele baan kunt praten. Je kunt vertellen wat je kunt, wat je zou willen en wat je nodig hebt om die baan te kunnen doen. Het zijn geen sollicitatiegesprekken maar kennismakingsgesprekken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet welke vacatures er open staan.

In veel gevallen zijn de werkgevers juist aanwezig om een vacature zo aan te passen dat deze jou precies past! Meedoen aan de Meet&Greet is gratis. Je hoeft je alleen maar aan te melden.

Contact
credit Peter van de Mast

Meet&Greet

De volgende Meet&Greet bijeenkomsten staan gepland. Zet de Meet&Greet van jouw keuze vast in je agenda. Aanmelden kan een paar weken van tevoren, houd de website en socials in de gaten!

Donderdag 14 december | 14:30 – 17:00 uur | Meet&Greet Arcadis | Amersfoort. Aanmelden

Webinars / Workshops

Dinsdag 12 december | 14:00 – 15:00 uur| Presenteer Jezelf | Online Webinar| Aanmelden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Natuurlijk wil je goed voorbereid naar de Meet&Greet. Doe mee met één van onze gratis Webinars. Deze interactieve sessies helpen jou om het beste uit jezelf en je netwerk te halen! Het aanbod van Webinars kan verschillen, wij streven ernaar om onder andere de volgende Webinars maandelijks aan te bieden:

Praat erover! Communicatie op de werkvloer

Je hebt een nieuwe baan of je bent al een tijd aan de slag bij je werkgever. Hoe blijf je in gesprek met je leidinggevende en collega’s over jouw mogelijkheden, grenzen en ondersteuningsbehoefte.

Werken met mentale weerbaarheid

Heb jij het gevoel dat je beperking te veel invloed heeft op je zoektocht naar werk of op je leven? Heb jij het gevoel dat je hierin alleen staat? Krijg handvatten om je mentale weerbaarheid te verbeteren en vind een balans in je energie.

Pitch jezelf!

Vind jij het ook lastig om spontaan iets te vertellen over wie je bent en wat je kunt? Doe dan mee aan de training Pitch jezelf! Hierin leer je jezelf kort te presenteren met jouw kwaliteiten, vaardigheden en behoeften. Daarmee leg je een goede basis voor netwerkgesprekken, sollicitaties of andere ontmoetingen.

Wil je meer weten over één van de andere Webinars? Klik op de aanmeldlink. Daar vind je alle informatie en kun je meteen aanmelden

De voordelen voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking

(Remote) Meet&Greet

Wij brengen je direct in contact met gemotiveerde werkgevers die juist kijken naar je talent en motivatie en niet je beperking.

+ 100 aangesloten werkgevers

Wij hebben meer dan 100 aangesloten werkgevers die actief op zoek zijn naar gemotiveerde en talentvolle medewerkers met een beperking, dus naar jou!

Vraag met antwoord praatballon

Hulp als je dat nodig hebt

Bij Onbeperkt aan de Slag staan we altijd voor je klaar om je vragen rondom werk te beantwoorden. Dat kan via ons PowerPunt maar ook door het volgen van sessies en trainingen.