Wat is een Meet&Greet?

Zoek je werk maar maakt je gezondheid het lastiger een baan te vinden? Dan kun je tijdens de Meet&Greet kennismaken met werkgevers die open staan voor iedereen met een arbeidsbeperking.

Een Meet&Greet is een plek waar je werkgevers kunt ontmoeten en met hen over een eventuele baan kunt praten. Je kunt vertellen wat je kunt, wat je zou willen en wat je nodig hebt om die baan te kunnen doen. Het zijn geen sollicitatiegesprekken maar kennismakingsgesprekken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet welke vacatures er open staan.

In veel gevallen zijn de werkgevers juist aanwezig om een vacature zo aan te passen dat deze jou precies past! Meedoen aan de Meet&Greet is gratis. Je hoeft je alleen maar aan te melden.

Contact
credit Peter van de Mast

Meet&Greet

Dinsdag 28 maart 2023 | 14:30 – 17:00 uur | Meet&Greet XXL Regio Zaanstreek-Waterland (Purmerend). Aanmelden

Donderdag 30 maart 2023 | 14:30 – 17:00 uur | Meet&Greet XXL Regio Haaglanden (Den Haag). Aanmelden

Donderdag 13 april 2023 | 13:00 – 17:00 uur | Digitale Meet&Greet.
Aanmelden kan binnenkort

Webinars / Workshops

Maandag 27 maart 2023 | 15:00 – 16:00 uur | Webinar: Pitch Jezelf! Aanmelden

Dinsdag 28 maart 2023 | 14:00 – 15:30 uur | Webinar: Werken met mentale weerbaarheid. Aanmelden

Dinsdag 4 April | 14:00 – 15:00 uur | Webinar wetgeving: Werken naast WIA en WAO: wat zijn de mogelijkheden?. Aanmelden

Een goede voorbereiding is het halve werk

Natuurlijk wil je goed voorbereid naar de Meet&Greet XXL. Doe mee met één van onze gratis Webinars. Deze interactieve sessies helpen jou om het beste uit jezelf en je netwerk te halen! Het aanbod van Webinars kan verschillen, wij streven ernaar om onder andere de volgende Webinars maandelijks aan te bieden:

Praat erover! Communicatie op de werkvloer

Je hebt een nieuwe baan of je bent al een tijd aan de slag bij je werkgever. Hoe blijf je in gesprek met je leidinggevende en collega’s over jouw mogelijkheden, grenzen en ondersteuningsbehoefte.

Schrijf je eigen handleiding

Leg je pen en papier maar klaar, want bij deze workshop gaan we interactief aan de slag. Hoe schrijf je je eigen arbeidsmarktprofiel? Hoe bereid je je goed voor op een (kennismaking) gesprek met een werkgever? Hoe houd je de eigen regie in een zoektocht naar passend werk? Wat zijn jouw behoeften, wat zijn je talenten?

Pitch jezelf!

Vind jij het ook lastig om spontaan iets te vertellen over wie je bent en wat je kunt? Doe dan mee aan de training Pitch jezelf! Hierin leer je jezelf kort te presenteren met jouw kwaliteiten, vaardigheden en behoeften. Daarmee leg je een goede basis voor netwerkgesprekken, sollicitaties of andere ontmoetingen.

Wil je meer weten over één van de andere Webinars? Klik op de aanmeldlink. Daar vind je alle informatie en kun je meteen aanmelden

De voordelen voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking

(Remote) Meet&Greet

Wij brengen je direct in contact met gemotiveerde werkgevers die juist kijken naar je talent en motivatie en niet je beperking.

+ 100 aangesloten werkgevers

Wij hebben meer dan 100 aangesloten werkgevers die actief op zoek zijn naar gemotiveerde en talentvolle medewerkers met een beperking, dus naar jou!

Vraag met antwoord praatballon

Hulp als je dat nodig hebt

Bij Onbeperkt aan de Slag staan we altijd voor je klaar om je vragen rondom werk te beantwoorden. Dat kan via ons PowerPunt maar ook door het volgen van sessies en trainingen.