Werkzoekende 2018-05-22T08:58:07+00:00

Op zoek naar die ene baan bij die leuke werkgever?

Maar wel iets extra nodig?

Dan kun je bij ons terecht!

Onbeperkt aan de Slag is er voor iedereen die wat extra nodig heeft om aan het werk te komen, of dat nou een lichamelijke beperking, chronische ziekte, psychische kwetsbaarheid of iets anders is. Het maakt niet uit of je een uitkering hebt of niet: het gaat erom dat je graag wil werken.
Bij ons is alleen belangrijk wat je kunt en wat je daarvoor nodig hebt!

Hoe werkt het?

Aanmelden
Je meldt je aan via de aanmeldknop onderaan de pagina.

Maak een profiel aan 
Een profiel aanmaken kost wel tijd, maar is ontzettend belangrijk. Via je profiel kunnen aangesloten werkgevers je vinden.

Ontmoeten
Als je een profiel hebt krijg je meteen uitnodigingen voor de Meet&Greets met werkgevers. Die zijn door het hele land heen en bijna iedere week. Je kunt ook eens komen om te kijken of om kennis met ons te maken.

Sollicitatie
Wanneer je op een Meet&Greet een succesvol gesprek hebt gehad kun je door de werkgever uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek.

Aan het werk
Wanneer de werkgever ervoor gekozen heeft om jou aan te nemen kun je bij het bedrijf Aan de Slag!

Privacy
Je profiel is en blijft van jou alleen. Niemand kan in je profiel kijken als jij dat niet wil. Je kunt ervoor kiezen om een begeleider of een supporter mee te laten kijken. Het is altijd aan jou!

Ben je klaar met je profiel? Dan kun je kiezen wie je wat wil laten zien per onderwerp. Klinkt ingewikkeld maar het wijst zich vanzelf.

De Taxi

Zijn we nog niet bij jou in de buurt met onze Meet&Greets? Dan kun je je ook opgeven voor de Taxi: maar daarvoor gelden wat extra regels. Er moeten dan meer mensen bij jou in de buurt zijn die ook graag willen werken. Wij komen dan naar jullie toe!

Kortom: er is van alles mogelijk en moeilijk is het niet.

Dus meld je aan!

Ik doe mee!
Powered by wijzijndeoplossing.nl
© ProAccretio – All rights reserved