Werkgever2 2019-10-10T20:19:54+00:00

Werkgever

Voor wie?

Onbeperkt aan de Slag is er voor alle werkgevers met een sociaal hart!

Of je nu personeel zoekt omdat je gewoon mensen nodig hebt en eens in dit deel van de arbeidsmarkt wil werven, je graag open staat voor mensen met een arbeidsbeperking of je een SROI vraagstuk hebt in te vullen: bij ons kun je terecht!

Aansluiten

Je bent een maatschappelijk betrokken werkgever die graag talentvolle mensen in je bedrijf of organisatie wil. Maar je weet niet goed hoe deze kandidaten te vinden. Dan hebben wij goed nieuws voor je. Bij Onbeperkt aan de Slag vind je een groot aanbod aan talentvolle kandidaten met een arbeidsbeperking. Door je bij ons aan te sluiten kun je deze kandidaten ontmoeten tijdens onze landelijke Meet&Greets. Ook heb je toegang tot speciale events zoals Onbeperkt aan het Werk. Nog een voordeel is dat je bij Onbeperkt aan de Slag andere betrokken werkgevers ontmoet en ervaringen kunt uitwisselen en je laten inspireren. Twijfel niet en sluit je bij ons aan. Want samen staan we sterk.

Meld je aan als werkgever>

Meet&Greets

Zonder ingewikkelde procedures maakt Onbeperkt aan de Slag ontmoetingen mogelijk tussen werkgevers en gemotiveerde werkzoekenden. Onze zogeheten Meet&Greets. Gewoon informeel en laagdrempelig. Door elkaar te ontmoeten ga je in gesprek en leer je elkaar beter kennen. Zo ontdek je ook welke mogelijkheden er liggen. Want mogelijkheden zijn er altijd.

SROI

Je bent een betrokken werkgever en wilt invulling geven aan je SROI verplichting. Alleen weet je niet goed hoe. Wij denken graag met je mee. Er zijn namelijk veel mogelijkheden. Het belangrijkste is dat de invulling afgestemd is op jouw bedrijf en dienstverlening. Een greep uit onze dienstverlening:

  • Abonnement op Onbeperkt aan de Slag – Altijd en overal toegang tot onze Meet&Greets.
  • Onbeperkt Ge├»nspireerd – Laat je inspireren door de persoonlijke verhalen van onze Social Impact Spitsen. Over motivatie, ambitie en uitdagingen.
  • Trainingen voor werkgevers
  • Op maat gemaakt project

Wij bieden je gegarandeerd input voor een waardevolle en positieve invulling van je SROI verplichting. Neem dus gerust contact met ons op.

Draagvlak

Onbeperkt aan de Slag staat voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin talenten worden benut. Een arbeidsmarkt waarin iedereen die wil en kan werken ook een eerlijke kans krijgt. Het is niet meer van deze tijd om te denken in beperkingen. Durf eens te denken in mogelijkheden.

OmbudsSpits

Als betrokken werkgever heb je soms ook vragen rondom wet- en regelgeving of wil je je ervaringen rondom inclusie delen. Dan is een expert op dit gebied belangrijk. Dat vinden wij ook. Daarom hebben wij een OmbudsSpits. De OmbudsSpits inventariseert alle ervaringen en signalen. Als hiervoor voldoende aanleiding is, zal hij het betreffende onderwerp nader onderzoeken en hierover zijn bevindingen publiceren.

Meer weten >

Powered by wijzijndeoplossing.nl