Onbeperkt Taxi2019-10-10T19:18:00+02:00

Onbeperkt Taxi

De Onbeperkt Taxi is bedoeld om in de regio’s waar Onbeperkt aan de Slag minder bekend is kennis te laten maken met ons. Ook is de Onbeperkt Taxi aanwezig bij onze evenementen. In de taxi spreken we met wethouders, werkzoekenden en werkgevers en vinden er veel leuke interviews plaats.

Onbeperkt Noord

Onbeperkt Noord was een succes! Veel nieuwe mensen hebben kennis kunnen maken met Onbeperkt aan de Slag. De Onbeperkt Taxi is in het noorden in Meppel, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen geweest. Op al deze plekken hebben we veel geïnteresseerden ontmoet en vonden er goede en leuke gesprekken plaats tussen werkgevers en werkzoekenden

Praktijktafel werkgevers-kamerleden

Op 26 maart was Onbeperkt aan de Slag Taxi aanwezig bij de praktijktafel werkgevers-kamerleden bij ABN AMRO in Amsterdam, georganiseerd door De Normaalste Zaak.

We hebben een aantal bezoekers in de taxi kunnen interviewen en zij hebben een aantal interessante tips. Deze zie je in de video hiernaast.

De dag van de 1000 voorbeelden

Op de Dag van de 1.000 voorbeelden was de Onbeperkt Taxi onderweg! Op de Dag van de 1000 Voorbeelden worden inclusieve werkgevers in het zonnetje gezet en worden andere werkgevers geïnspireerd hun voorbeeld te volgen.
 
In de ochtend reden we naar Den Haag voor de aftrap met in de taxi Aart van der Gaag en Sven Romkes. En in de middag waren we in Haarlem.
 
Harry van der Kraats, directeur van AWVN sprak de zaal live toe vanuit de taxi van Onbeperkt aan de Slag.

Eerste TaxiToer

Onze eerste Taxitoer is achter de rug: we reden in de week van 19 tot en met 23 februari van Roosendaal tot Heerlen. We spraken er wethouders over het belang van ontmoeten, we maakten filmpjes en er namen werkzoekenden in de taxi plaats.

De Onbeperkt Taxi kan ook geboekt worden. Bijvoorbeeld door werkgevers voor een speciale wervingsactie of dag of door werkgeversverenigingen voor een evenement. Maar ook door groepen werkzoekenden of belangenverenigingen in een regio waar Onbeperkt aan de Slag nog niet actief is.

Meer weten over de TaxiToer of andere mogelijkheden?
Mail ons dan op ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl of vul het contactformulier in!

De Taxi van idee naar realiteit!

Stel je vraag aan Onbeperkt aan de Slag

    Ik heb een vraag voor de helpdeskNeem contact met mij op

    Powered by wijzijndeoplossing.nl
    Go to Top