Skip to content Skip to navigation

Privacybeleid Onbeperkt aan de Slag

Jouw Privacy

Onbeperkt aan de Slag respecteert jouw privacy en gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens door  een veilige gebruikersomgeving te creëren. In dit beleid wordt beschreven hoe wij (persoons-)gegevens verzamelen en gebruiken.

Door gebruik te maken van Onbeperkt aan de Slag, ga je akkoord met het verzamelen, het gebruik en de overdracht aan potentiële werkgevers van persoonsgegevens zoals hierin is beschreven.

Als je dat niet wilt, dan kun je je account laten verwijderen. Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Als je dat doet, dan worden de profielgegevens onherroepelijk verwijderd.

Stichting OADS/Onbeperkt aan de slag is aangewezen als de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens.

Ons privacybeleid

Dit beleid is van toepassing op gegevens die we verzamelen of gebruiken op de website Onbeperkt aan de Slag en ten behoeve van de dienst Onbeperkt aan de Slag.

Als je gebruikt maakt van de zoekfunctie om buiten het platform naar geschikte vacatures te zoeken en je klikt door naar die websites, dan hebben wij geen verantwoordelijkheid voor die externe websites.

Onbeperkt aan de Slag stuurt nooit profielgegevens mee.

 

Over jouw gegevens

Je maakt zelf een profiel aan op Onbeperkt aan de Slag: wij slaan die gegevens die je invoert direct op. Dit zijn basisgegevens (contact, CV) en ook profielgegevens. Je kunt zelf kiezen welke gegevens je wilt invoeren.

We verzamelen verder automatisch statistische gegevens over jou. Deze gegevens dienen om de dienst Onbeperkt aan de Slag beter te laten functioneren, fraude te voorkomen en eventuele problemen op te kunnen lossen.

 

Aangezien Onbeperkt aan de Slag bedoeld is om je profiel zichtbaar te maken zodat je vindbaar wordt voor werkgevers, worden sommige persoonsgegevens standaard openbaar gemaakt. Het gaat hierbij om de korte presentatie die je van jezelf invoert onder basisgegevens. Verder worden een aantal kenmerken gebruikt als zoekmechanisme voor werkgevers die zich aangesloten hebben bij Onbeperkt aan de Slag. Op basis van die kenmerken ziet een werkgever wel of niet de korte presentatie van jezelf.

Je kunt zelf iemand anders toestemming geven om met je mee te kijken: een supporter of een begeleider. Je kunt per onderdeel van je profiel die toestemming verlenen. De toestemming die je iemand anders geeft kun je altijd ter plekke weer intrekken.

 

Het gebruik van jouw gegevens

Stichting OADS zal jouw persoonsgegevens  uitsluitend gebruiken in het kader van de dienstverlening ten behoeve van haar gebruikers. Hieronder worden ook administratieve doeleinden  verstaan. We gebruiken de (persoons)gegevens die we verzamelen dus om je in contact te brengen met werkgevers, om Onbeperkt aan de Slag te verbeteren en om de dienst gebruiksvriendelijk te maken en houden. Daarnaast kan Stichting OADS jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, statistische analyse en marktonderzoek gebruiken.

 

Stichting OADS kan jouw persoonsgegevens ook gebruiken om contact met je op te nemen en om je van informatie te voorzien die voor jou nuttig kan zijn, inclusief updates over het Onbeperkt aan de Slag platform.

Door je te registreren bij Onbeperkt aan de Slag geef je ondubbelzinnig toestemming om je gegevens op de volgende manieren te gebruiken:

  • het door jouzelf ingevoerde profiel op te slaan en de kenmerken daarin in te zetten als zoekkenmerken voor aangesloten werkgevers
  • om gepersonaliseerde, gerichte of op locatie gebaseerde inhoud aan je aan te bieden
  • zelf anderen uitnodigen om zich bij jou aan te sluiten
  • informatie te bieden aan werkgevers voor wat betreft je korte presentatie
  • werkgevers, contactpersonen etc. de mogelijkheid te bieden je te vinden op basis van kenmerken
  • werkgevers de mogelijkheid te bieden om je uit te nodigen je profiel open te zetten voor een specifieke vacature of bedrijf
  • om suggesties te doen voor interessante vacatures
  • je aanvullende informatie te sturen via je email over Onbeperkt aan de Slag digitaal (functionaliteiten, updates etc), je te wijzen op algemene zaken betreffende het profiel of je te wijzen op of uit te nodigen voor evenementen en zaken die de doelstelling van Onbeperkt aan de Slag ondersteunen.

 

Wijze waarop jouw persoonsgegevens worden verwerkt

Wij zullen jouw persoonsgegevens altijd volgens de regels van de toepasselijke (privacy) wet- en regelgeving verwerken, in het bijzonder de Wet bescherming persoonsgegevens (“Wbp”). Wil je meer weten over de Wbp? Klik dan hier. Wij staan geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder meldingsnummer m1595098.

  1.  Wij zullen jouw persoonsgegevens niet verkopen of verstrekken aan externe partijen. Wij mogen wel derden inschakelen voor het uitvoeren van onze diensten:Wij delen je gegevens met onze IT leverancier en hostingpartij. Deze bedrijven hebben toegang tot uw persoonsgegevens die nodig zijn om hun functie te kunnen vervullen, maar zij mogen die gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden. 

 

  1. Wij delen je gegevens met een begeleidende partij of supporter, als je hier zelf toestemming voor geeft en de actie daartoe onderneemt. Wij sturen deze persoon eenmalig een email met het verzoek de uitnodiging die je verstuurt te accepteren.

 

  1. Wij delen je profielgegevens met een werkgever als je hiertoe zelf toestemming geeft en de actie daartoe onderneemt.

Door te solliciteren op een baan, een contactverzoek van een werkgever te accepteren of een begeleider of supporter te koppelen, geef je toestemming dat deze personen je gegevens in kunnen zien.

  1. Wij delen je emailadres met de Stichting Onbeperkt aan de Slag, die de verdere uitrol van Onbeperkt aan de Slag faciliteert als dat in geval van surseance, fusie of faillissement noodzakelijk is. Hiervan ontvang je dan een bericht.

Als je een profiel aanmaakt in Onbeperkt aan de Slag, dan wordt deze opgeslagen in onze database. Als je solliciteert, dan stel je je profiel open voor de desbetreffende werkgever, die daarvan een kopie kan houden of deze aan anderen kan verspreiden. Wij kunnen niet garanderen dat dit niet voorkomt.

Je kunt je profiel altijd verwijderen uit de database.

Als je in je profiel informatie opneemt over je beperking en de dingen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen, dan is dat altijd vanuit eigen wil en dient dit zuiver en alleen om een werkgever goed te kunnen informeren. Mocht je deze informatie niet willen delen, dan voer je die niet in.

Onbeperkt aan de Slag wordt niet gebruikt voor handhaving of controle: er wordt dus nooit informatie over jou, je inschrijving of je profiel gedeeld met uitvoeringsinstanties.

 

Hoe slaan we je gegevens op?

We bewaren alle gegevens die je invoert niet langer dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor de verwerkelijking van de doeleinden van de verwerking of voor de termijn waarvoor je ons toestemming hebt gegeven.

 

Jouw rechten

Je kunt je profiel op ieder gewenst moment bekijken, bewerken, corrigeren, wijzigen of verwijderen.

Als je je accountgegevens volledig wilt verwijderen, neem dan contact met ons op. Wij sturen je dan een email met de bevestiging dat je account volledig is verwijderd.

 

Beveiliging en bescherming van jouw persoonsgegevens

Je bent zelf verantwoordelijk voor het geheim houden van je gebruikersnaam en wachtwoord. Wij vinden de bescherming van persoonsgegevens belangrijke en zullen passende technische en organisatorische maatregelen  treffen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, misbruik en ander onrechtmatig gebruik. Omdat geen enkel IT systeem 100% beveiligd kan zijn en het internet is een open systeem is, kunnen wij de veiligheid van de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt niet garanderen.

 

Wijzigingen in het Privacybeleid

Doordat zich regelmatig nieuwe ontwikkelingen voordoen, heeft Onbeperkt aan de slag het recht  om de inhoud van onderliggend Privacybeleid aan te passen. Mocht dit aan de orde zijn, dan stellen wij je daarvan, via het emailadres dat je gebruikt in je profiel, op de hoogte. We zullen de wijzigingen in dat geval ook op de homepagina van de website vermelden.

 

Contactgegevens

Je gegevens worden opgeslagen door Onbeperkt aan de Slag in een databestand op onze servers. De servers worden in Nederland gehost. De uitvoering van Onbeperkt aan de Slag wordt gedaan door Wijzijndeoplossing BV, de bewerker van persoonsgegevens die enkel onder verantwoordelijkheid en instructie persoonsgegevens verwerkt ten behoeve van Onbeperkt aan de slag. De controle op de uitvoer wordt verzorgd door Stichting Onbeperkt aan de Slag.

Mocht je vragen hebben over dit Privacybeleid, kun je contact met ons opnemen via de website. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag proberen te beantwoorden.

 

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij het bezoek van een website worden opgeslagen op jouw computer. Deze data is nodig voor het juist functioneren van de website. Cookies kunnen persoonlijke informatie verschaffen. 

Ook Onbeperkt aan de Slag maakt gebruik van cookies om jouw online-tijd te maximaliseren en te personaliseren, waaronder tevens het opslaan van gebruikersvoorkeuren, het verbeteren van zoekresultaten en selecteren van advertenties moet worden verstaan. Cookies van Onbeperkt aan de Slag zijn veilig voor je pc, laptop, telefoon of tablet. Gebruik van cookies is noodzakelijk om je te herkennen als je ons bezoekt, maar ok om e zorgen dat de website optimaal werkt.

Wij gebruiken de volgende soorten cookies:

  • Beveiliging: met deze cookies beveiligen we de toegang tot je account
  • Voorkeuren: deze cookies onthouden je voorkeuren, zoals taal
  • Analyse: hiermee houden we het verkeer bij
  • Functies: we houden bij welke banen je zoekt en dergelijke zodat wij voor kunnen sorteren voor je

De meeste cookies van Onbeperkt aan de slag verdwijnen als je de browser sluit. Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren op je computer staan. Deze kun je zelf op elk moment via je browser uitschakelen of verwijderen.

Social Media

Onbeperkt aan de Slag heeft functies voor social media, zoals facebook, twitter etc. Het gebruik van deze functies wordt beheerst door die desbetreffende bedrijven.

 

Stel je vraag aan Onbeperkt aan de Slag