PowerPunt 2019-04-16T13:25:28+00:00

Powerpunt

Vanaf nu kun je Onbeperkt aan de Slag op werkdagen iedere ochtend bellen!

Met allerlei vragen over ons, over de Meet&Greets maar ook over de regelgeving op het gebied van werk en participatie. Het PowerPunt is DE plek om je vraag te stellen.

Wij staan iedere werkdag tussen 9 en 12 klaar voor jou!

Hoe werkt het?

Door op de knop ‘Start Videogesprek’ te klikken bel je naar ons via je computer of telefoon. Je krijgt een van ons dan aan de telefoon of ziet dat je in de wachtkamer staat.

Heb je een lastige vraag of wil je liever wat langer met ons praten? Dat kan. Dan kun je het beste een afspraak inplannen in de middag. Dat kan via het formulier hiernaast. Je kunt dan een telefonisch gesprek van een kwartier inplannen op een tijd die jou past en voor ons kan.

Wel zo makkelijk!

We hebben natuurlijk niet meteen overal antwoord op. Maar we proberen je wel zo goed mogelijk te helpen.

Let op: Als je gebruik wil maken van het PowerPunt heb je een webcam nodig, deze dient ook aan te staan bij je computer instellingen.

Het Onbeperkt PowerPunt is een samenwerking van Onbeperkt aan de Slag en VodafoneZiggo. Samen zorgen we ervoor dat onze arbeidsmarkt inclusiever wordt!

Afspraak inplannen

Als je een langere vraag hebt kun je ook een afspraak met ons maken op dinsdag, woensdag of donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.00u.

Powered by wijzijndeoplossing.nl
© ProAccretio – All rights reserved