Powerpunt

Het PowerPunt is een samenwerking tussen Onbeperkt aan de Slag en VodafoneZiggo. Samen zorgen we ervoor dat onze arbeidsmarkt inclusiever wordt!

PowerPunt 2.0

Door de huidige coronacrisis hebben we onze dienstverlening voorlopig helemaal digitaal gemaakt. Het PowerPunt was natuurlijk altijd al in een digitale vorm. De bereikbaarheid van het PowerPunt is nu uitgebreid: we zijn vanaf maandag 30 maart elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Om jou als werkzoekende extra power te geven en je te woord te staan als je vragen hebt rondom werk&participatie!

Zie hieronder een overzicht van onze openingstijden.

Vanaf maandag 30 maart zijn we dus elke werkdag bereikbaar. Met hier en daar een verfrissende uitzondering:

Maandag             9.00u t/m 16.00u

Dinsdag               9.00u t/m 14.00u en van 15:00u tot 16:00u

Tussen 14:00u en 15:00u organiseren we een webinar via Zoom. Meld je daarvoor aan.

Woensdag          9.00u t/m 16.00u

Donderdag         9.00u t/m 14.00u

Tussen 14:00u en 16:00 organiseren onze wekelijkse digitale Meet&Greet. Hiervoor kun je ook inbellen via het PowerPunt.

Vrijdag                 9.00u t/m 16.00u

Hoe werkt het PowerPunt?

Op onze website www.onbeperktaandeslag.nl vind je rechts onderin je scherm een pup-up venster met daarin Start videogesprek. Klik hierop om via je computer, tablet of telefoon contact met ons te leggen. Je krijgt rechtstreeks een medewerker aan de lijn of je komt in de virtuele wachtkamer als er nog kandidaten voor jou zijn.

Let wel op: bellen met het PowerPunt gaat in de vorm van een videogesprek. Hiervoor heb je op je computer een ingeschakelde webcam nodig. Beschik je niet over een webcam dan kun je via je smartphone of tablet ook videobellen met ons.

Bel ons ook als je een uitgebreide vraag hebt

Het PowerPunt is ideaal voor korte vragen waar je zelf niet snel een antwoord op hebt. Wij denken dan graag met je mee. Maar misschien heb je een uitgebreidere of complexe vraag die meer tijd vraagt. Dan raden wij jou aan een afspraak in te plannen via onderstaand formulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met jou op.

    Powered by wijzijndeoplossing.nl