Dit zijn wij

Onbeperkt aan de Slag is een bedrijf dat voor 100% bestaat uit mensen met een arbeidsbeperking. Wij geloven dat goed voorbeeld doet volgen.

Naima Ait Ali
Regio West

Naima is bijna 10 jaar werkzaam in (met name) de HR branche. Naima heeft een voorliefde voor schrijven en zet graag de puntjes op de i. Met een chronische huidaandoening én een visuele beperking is haar dagelijks leven soms een uitdaging. Naima is gemotiveerd, opgeleid en talentvol.

LinkedInMail Naima
Alok Blondé
Regio Utrecht-Midden

Na het afronden van zijn studie psychologie belandde Alok door een ongeluk in een voor hem onbekende wereld. Nu combineert hij zijn kennis en ervaring in zijn werk en is hij vooral geïnteresseerd in de mentale aspecten van (weer) aan het werk gaan. "De beperking zit hem niet in je lichaam, maar in je mindset of in die van anderen, zoals werkgevers". Voor Alok is het de uitdaging om te zoeken naar een passende oplossing voor iedereen.

LinkedInMail Alok
Valerie Grasmeijer
Regio Midden

Het is Valerie’s passie om werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking bij elkaar te brengen, zodat deze aan het werk komen.  

LinkedInMail Lidia
Mark de Groot
Regio ZuidOost

Betaald werk dat bij je past, is de hoogste vorm van meedoen. Mark heeft zich in zijn werk altijd ingezet om dit mogelijk te maken voor mensen die tegen beperkingen aanlopen. Hij is van mening dat de veelgebruikte methode van solliciteren op functies onvoldoende werkt omdat dan veelal de functie en niet de mens centraal staat. 

LinkedInMail Mark
Machteld Cossee
Regio West 

Machteld haar werkachtergrond ligt van origine in de HR (Human Resource), als Intercedente en HR-assistente. Machteld houdt ervan actief en ondernemend bezig te zijn. Dit leidt bij haar tot resultaatgerichtheid. Ze is een sociaal, betrokken Spits met een groot empathisch vermogen. 

LinkedInMail Machteld
Michèle de Vries
Regio Zuid

Michèle komt uit de financiële sector en heeft zich intensief beziggehouden met arbeidsparticipatie van mensen met een extra uitdaging. Hij gaat graag het gesprek aan met werkgevers die benieuwd zijn hoe je arbeidsparticipatie eenvoudig toepast én implementeert. 

LinkedInMail Michèle
Peter van der Mast
Regio Zuid

Peter zijn achtergrond is de sales, koude acquisitie en het bouwen van merken. Het bij elkaar brengen van diverse partijen doet hij graag. Peter is enthousiast, gedreven, sociaal, empathisch en ondanks zijn beperkte energie wil hij Onbeperkt aan de slag op de kaart zetten in Limburg.

LinkedInMail Peter
Carola van Nuil
Regio Noord

Toen Carola zelf geen baan meer had merkte zij dat het lastig is om met een visuele beperking weer in gesprek te komen met werkgevers. Daarom is het voor Carola belangrijk om mensen verder te helpen. Het gaat bij het invullen van een baan over wie je bent en wat je kunt betekenen voor een bedrijf.  

LinkedInMail Carola
Nico Blok
Wet en regelgeving

Door zijn onbekende spierziekte ervaart Nico soms fysieke beperkingen, maar hij ziet zijn spierziekte vooral als iets wat zijn leven verrijkt heeft. Het onderwerp ‘inclusie’ is altijd een rode draad in zijn leven geweest. Nico is deskundig op gebied van wetten en regelingen rondom werk en uitkeringen.

LinkedInMail Nico
Jurek Cislo
Directeur

Jurek heeft bijna 20 jaar gewerkt als HR Directeur in diverse bedrijven, waaronder meer dan 15 jaar bij Stork. Hij is mede-oprichter van Onbeperkt aan de Slag en gelooft in een brede blik op talent.

LinkedinMail Jurek
Saskia Rosmalen
Directeur

Saskia heeft na werkzaam te zijn geweest als directeur en crisismanager, Onbeperkt aan de Slag opgericht. Het woord "kwetsbaar" past niet in haar vocabulaire: "gemotiveerd en gepassioneerd" wel!

LinkedinMail Saskia
Meer collega’s
het team van OADS

Over ons

Minder dan 20% van de werkgevers heeft mensen met een beperking in dienst. Het is onze missie dit radicaal te veranderen. Onbeperkt aan de Slag biedt een totaaloplossing voor advies en implementatie van inclusiviteitsbeleid voor mensen met een arbeidsbeperking.

Onze missie en visie

Onbeperkt aan de Slag is een bv en geen stichting of goed doel. Daar hebben wij bewust voor gekozen. Deze keuze komt voort uit de visie dat het moet gaan om talent en motivatie, ook als je een arbeidsbeperking hebt. Onze missie is dan ook een genormaliseerde arbeidsmarkt waar op basis van die twee dingen werkzoekenden met een arbeidsbeperking voor vol worden aangezien.

Want zeg nou zelf; beperkingen hebben we allemaal!

Missie en Visie OADS
Nico Blok

De OmbudsSpits

Nico Blok ombudsspits

Sinds 26 maart 2019 is Nico Blok onze OmbudsSpits Werk & Participatie: een deskundige op gebied van wet- en regelgeving rondom werken met een arbeidsbeperking en sociale zekerheid. Je kunt bij de OmbudsSpits terecht met alle vragen op deze kennisgebieden. De OmbudsSpits is er zowel voor werkzoekenden als werkgevers.

De OmbudsSpits wordt ondersteund
door ABN AMRO.

Neem contact op
ONBEPERKT AAN DE SLAG

De Onbeperkt Taxi

De Onbeperkt Taxi is bedoeld om in de regio’s waar Onbeperkt aan de Slag minder bekend is kennis te laten maken met ons.

Ook is de Onbeperkt Taxi aanwezig bij onze evenementen. In de taxi spreken we met wethouders, werkzoekenden en werkgevers en vinden er veel leuke interviews plaats.

Meer informatie