OnbeperktScan -Hoe toegankelijk is jouw bedrijf?
Direct aan de Slag met inclusie en toegankelijkheid

Stel je voor je wil op een rustige zondag eindelijk eens lekker bijkletsen met een goede vriend of vriendin die je al heel lang geleden voor het laatst hebt gezien.

Maar als je er goed over nadenkt kun je dat eigenlijk niet eens. De lift is stuk en je moet wel drie trappen op, het is daar in de buurt altijd zo zoeken waar je moet zijn en hoe kom je uiteindelijk überhaupt goed op je plaats van bestemming? Voordat je eraan begint, doe je het maar niet en zie je er van af……

Dat wil je toch niet voor jezelf? Laat staan voor je bedrijf!

• Ben jij benieuwd hoe toegankelijk jij bent als organisatie qua openbare ruimtes, drempels en faciliteiten?
• Weten mensen binnen jouw bedrijf de juiste weg te vinden, ook als ze niet kunnen zien of horen?
• Is jouw website toegankelijk, geschikt voor verschillende media, schermlezers of andere hulpmiddelen?
• En is jouw communicatie inclusief en in begrijpelijke taal geschreven?

Voor wie zijn deze trainingen?

Voor bedrijven in Nederland die snel, eenvoudig en praktisch een inkijkje willen hebben waar ze staan op het vlak van inclusie. Zodat ze binnen hun bedrijf direct en adequaat aan de slag kunnen gaan met inclusie en toegankelijkheid. Want of je recruitment, managers, directie, afdelingshoofden, teamleiders, ketenpartners of leveranciers praat. Uiteindelijk willen we ons allemaal bij jouw bedrijf thuisvoelen. Wie weet kan dit je eerste stap zijn om meer inclusieve werkgever te worden?

Al onze professionals zijn specialisten op het vlak van toegankelijkheid met hun eigen uitdaging. Dit kan fysiek, zintuiglijk of psychisch zijn. Onder hun vakkundige leiding krijgt u een adviestraject op maat waar u morgen mee aan de slag kunt. Wil jij niet één van die bedrijven in Nederland zijn die 150 miljoen euro per jaar aan omzet misloopt door onvoldoende fysieke en digitale toegankelijkheid?

Meld je dan meteen aan en maak een afspraak met één van experts

Ik wil meer weten over de Onbeperktscan