Onbeperkt aan het Werk Event 2019-04-17T06:52:08+00:00

Onbeperkt aan het werk event

Terugblik Onbeperkt aan het Werk Event 15 november in Amstelveen

43 werkgevers, 287 bezoekers! Wat een geweldige opkomst tijdens het Onbeperkt aan het Werk Event op een eveneens geweldige locatie, namelijk het CobraMuseum in Amstelveen.

Om 8 uur startte het CEO ontbijt tussen de kunstwerken. Aanwezig waren CEO’s, sprekers en voormalig werkzoekenden: die hun ervaringen deelden.

Na het ontbijt hebben we alle tafels klaar gezet, werkgevers hun naambordjes geplaatst, zodat om 1 uur de Meet&Greet van start kon gaan. Tijdens de Meet&Greet konden werkzoekenden tussen alle prachtige kunstwerken met vele werkgevers het gesprek aangaan.

Terugblik Onbeperkt aan het Werk Event 16 oktober in Den Haag

We zijn weer geland terug op kantoor na een hele lange maar zeker goede dinsdag!

Om half 6 in de ochtend zaten we al in de auto, om de laatste voorbereidingen te treffen voor het CEO ontbijt wat om 8 uur startte in het Crowne Plaza. Maar liefst 28 bezoekers daar: CEO’s, sprekers, voormalig werkzoekenden: een top begin van de dag.

Na het ontbijt hebben we even wat tafels verschoven om ook ruimte te maken voor de rolstoelers, zodat om 1 uur de Meet&Greet van start kon gaan. Ook in Crowne Plaza maar dan in een veel grotere ruimte! En dat was nodig ook: meer dan 300 werkzoekenden en scholieren bezochten ons en de 44 werkgevers die er waren.

Na de drukbezochte Meet&Greet was er een tussenprogramma met Sven Romkes gevolgd door een afsluiting met daarbij Marieke Stam als spreekstalmeester, die een aantal werkgevers en werknemers interviewde. Alles bijgestaan door Christien Bronda, directeur Participatie bij Sociale Zaken, die Tamara van Ark verving die bij het afscheid van Alexander Pechtold moest zijn. Alexander; volgende keer een weekje later afscheid nemen graag: na al die tijd maakt die week ook niet meer uit!

De bal werd daarna overgedragen door de wethouder Rachid Guernouai van Den Haag aan de wethouder Ap Reinders van Haarlemmermeer, die namens de regio Amstelland&Meerlanden het stokje overnam. Daar zijn we op 15 november te gast!

Iedereen nog even op de foto en daarna een liveband.

Den Haag heeft ons zeker niet teleurgesteld en was super: op naar het volgende event!