Onbeperkt aan het Werk Event 2019-10-10T19:16:12+00:00

Onbeperkt aan het werk event

Het Onbeperkt aan het Werk Event is een rondreizende estafette tussen de regio’s. Tijdens het event vinden er activiteiten plaats voor werkgevers en is er een extra grote Meet&Greet, de zogenaamde Meet&Greet XXL. Aan het einde van iedere etappe van het Onbeperkt aan het Werk Event wordt het balletje doorgegeven aan de volgende regio.

Terugblik Onbeperkt aan het Werk Event 26 maart in Amsterdam

Het Onbeperkt aan het Werk Event op het kantoor ABN AMRO in Amsterdam was een groot succes.

In de Circle, het meest duurzame gebouw van de Zuid-As werden 25 CEO’s ontvangen en getrakteerd op een inspirerend ontbijt met sprekers van KPN en ABN AMRO, maar ook met een presentatie van Naima Ait Ali en Nico Blok, die beiden bij Onbeperkt aan de Slag werken. Naima als Social Impact Spits in de regio Zaanstreek-Waterland en Nico als OmbudsSpits”.

Onze OmbudsSpits Nico werd tijdens een live radio-uitzending van People-Power officieel geïntroduceerd. Deze uitzending kun je hier terug luisteren.

Na de lancering van de OmbudsSpits is de Meet&Greet van start gegaan. Tijdens de Meet&Greet konden werkzoekenden met vele werkgevers het gesprek aangaan. De opkomst was erg groot en we mogen dan ook terugkijken op een succesvol Onbeperkt aan het Werk Event!

Terugblik Onbeperkt aan het Werk Event 15 november in Amstelveen

43 werkgevers, 287 bezoekers! Wat een geweldige opkomst tijdens het Onbeperkt aan het Werk Event op een eveneens geweldige locatie, namelijk het CobraMuseum in Amstelveen.

Om 8 uur startte het CEO ontbijt tussen de kunstwerken. Aanwezig waren CEO’s, sprekers en voormalig werkzoekenden: die hun ervaringen deelden.

Na het ontbijt hebben we alle tafels klaar gezet, werkgevers hun naambordjes geplaatst, zodat om 1 uur de Meet&Greet van start kon gaan. Tijdens de Meet&Greet konden werkzoekenden tussen alle prachtige kunstwerken met vele werkgevers het gesprek aangaan.

Terugblik Onbeperkt aan het Werk Event 16 oktober in Den Haag

Om half 6 in de ochtend zaten we al in de auto om de laatste voorbereidingen te treffen voor het CEO ontbijt wat om 8 uur startte in het Crowne Plaza. Met maar liefst 28 bezoekers waaronder CEO’s, sprekers en voormalig werkzoekenden was het een top begin van de dag

Na het ontbijt hebben we even wat tafels verschoven om ook ruimte te maken voor de rolstoelers, zodat om 1 uur de Meet&Greet van start kon gaan. Ook in Crowne Plaza maar dan in een veel grotere ruimte! En dat was nodig ook: meer dan 300 werkzoekenden en scholieren bezochten ons en de 44 werkgevers die er waren.

Na de drukbezochte Meet&Greet was er een tussenprogramma met Sven Romkes gevolgd door een afsluiting met daarbij Marieke Stam als spreekstalmeester, die een aantal werkgevers en werknemers interviewde. Alles bijgestaan door Christien Bronda, directeur Participatie bij Sociale Zaken, die Tamara van Ark verving die bij het afscheid van Alexander Pechtold moest zijn. Alexander; volgende keer een weekje later afscheid nemen graag: na al die tijd maakt die week ook niet meer uit!

De bal werd daarna overgedragen door de wethouder Rachid Guernouai van Den Haag aan de wethouder Ap Reinders van Haarlemmermeer, die namens de regio Amstelland&Meerlanden het stokje overnam. Tot slot ging iedereen op de foto en was er ook een liveband

Powered by wijzijndeoplossing.nl