Blogs 2019-05-22T07:10:06+00:00

Blogs Social Impact Spitsen

De Social Impact Spitsen zijn de vertegenwoordigers van Onbeperkt aan de Slag. Zij zorgen ervoor dat gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking zich inschrijven, er steeds meer werkgevers bijkomen en dat er samenwerking is of komt tussen ons en bijvoorbeeld belangenverenigingen. Op deze pagina lees je hun blog met daarin hun eigen ervaringen en hun visie op inclusiviteit en participatie.

Rolf is Social Impact Spits voor de regio West. Hij wil talenten die langs de zijlijn staan helpen om hun droombaan te vinden. Iedereen heeft het recht om zijn dromen na te jagen! Ook wil hij zoveel mogelijk bedrijven de mogelijkheden laten zien die werknemers met een arbeidsbeperking bieden. Hij durft te beweren dat het met de intrinsieke motivatie van mensen met een arbeidsbeperking die bij ons ingeschreven staan uitermate goed gesteld is. Ze hebben namelijk een ding gemeen. Ze willen heel graag!

Lees de blog van Rolf >

Bij Onbeperkt aan de Slag is Lidia Social Impact Spits voor de regio Zuid. Het is Lidia’s passie om werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking bij elkaar te brengen, zodat deze aan het werk komen.

Lees de blog van Lidia >

Door zijn onbekende spierziekte ervaart Nico soms fysieke beperkingen, maar hij ziet zijn spierziekte vooral als iets wat zijn leven verrijkt heeft. Het onderwerp ‘inclusie’ is altijd een rode draad in zijn leven geweest. Nico is deskundig op gebied van wetten en regelingen rondom werk en uitkeringen.

Lees de blog van Nico >

Bij Onbeperkt aan de Slag is Naima Social Impact Spits voor de regio West. Naima heeft een voorliefde voor schrijven en zet graag de puntjes op de i. Met een chronische huidaandoening én een visuele beperking is haar dagelijks leven soms een uitdaging. Naima is gemotiveerd, opgeleid en talentvol.

Lees de blog van Naima >

Powered by wijzijndeoplossing.nl
© ProAccretio – All rights reserved