Blogs 2020-02-19T21:39:50+00:00

Blogs Social Impact Spitsen

De Social Impact Spitsen zijn de vertegenwoordigers van Onbeperkt aan de Slag. Zij zorgen ervoor dat gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking zich inschrijven, er steeds meer werkgevers bijkomen en dat er samenwerking is of komt tussen ons en bijvoorbeeld belangenverenigingen. Op deze pagina lees je hun blog met daarin hun eigen ervaringen en hun visie op inclusiviteit en participatie.

Peter heeft jaren in de handel gezeten, en is nu Social Impact Spits in de regio Limburg. Door een ommekeer in zijn leven van de een op de ander dag kan hij niet alles meer wat hij kon, dit kan iedereen gebeuren. Toch wil hij zich nuttig maken voor mensen met een arbeidsbeperking en is daarom vaak in gesprek met werkgevers.  Hij wil graag mensen met een sneetje in de neus (een
arbeidsbeperking) helpen aan een baan.

Lees de blog van Peter >

Kasper is bij Onbeperkt aan de Slag de “Reserve” Spits. Door de progressiviteit van zijn MS kan hij nog heel beperkt dingen doen, maar dit weerhoudt hem er niet van Onbeperkt aan de Slag zoveel mogelijk te assisteren.

Lees de blog van Kasper >

Nynke is Social Impact Spits voor de regio Oost. Nynke deelt de ambitie van Onbeperkt aan de Slag: een samenleving realiseren waar iedereen naar vermogen volwaardig kan meedoen. Een inclusieve arbeidsmarkt is daar een onmisbaar ingrediënt van. Het mooiste aan dit werk vindt zij de ontmoetingen met de werkzoekenden tijdens de Meet&Greets.

Lees de blog van Nynke >

Machteld is Social Impact Spits voor de regio West. Machteld haar werkachtergrond ligt van origine in de HR (Human Resource), als Intercedente en HR-assistente. Machteld houdt ervan actief en ondernemend bezig te zijn. Dit leidt bij haar tot resultaatgerichtheid. Ze is een sociaal, betrokken Spits met een groot empathisch vermogen.

Lees de blog van Machteld >

Michèle komt uit de financiële sector en heeft zich intensief beziggehouden met arbeidsparticipatie van mensen met een extra uitdaging. Hij gaat graag het gesprek aan met werkgevers die benieuwd zijn hoe je arbeidsparticipatie eenvoudig toepast én implementeert.

Lees de blog van Michèle >

Bij Onbeperkt aan de Slag is Carola Social Impact Spits voor de regio Noord. Toen Carola zelf geen baan meer had merkte zij dat het lastig is om met een visuele beperking weer in gesprek te komen met werkgevers. Daarom is het voor Carola belangrijk om mensen verder te helpen. Het gaat bij het invullen van een baan over wie je bent en wat je kunt betekenen voor een bedrijf.

Lees de blog van Carola >

Bij Onbeperkt aan de Slag is Naima Social Impact Spits voor de regio West. Naima heeft een voorliefde voor schrijven en zet graag de puntjes op de i. Met een chronische huidaandoening én een visuele beperking is haar dagelijks leven soms een uitdaging. Naima is gemotiveerd, opgeleid en talentvol.

Lees de blog van Naima >

Door zijn onbekende spierziekte ervaart Nico soms fysieke beperkingen, maar hij ziet zijn spierziekte vooral als iets wat zijn leven verrijkt heeft. Het onderwerp ‘inclusie’ is altijd een rode draad in zijn leven geweest. Nico is deskundig op gebied van wetten en regelingen rondom werk en uitkeringen.

Lees de blog van Nico >

Bij Onbeperkt aan de Slag is Lidia Social Impact Spits voor de regio Zuid. Het is Lidia’s passie om werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking bij elkaar te brengen, zodat deze aan het werk komen.

Lees de blog van Lidia >

Rolf is Social Impact Spits voor de regio West. Hij wil talenten die langs de zijlijn staan helpen om hun droombaan te vinden. Iedereen heeft het recht om zijn dromen na te jagen! Ook wil hij zoveel mogelijk bedrijven de mogelijkheden laten zien die werknemers met een arbeidsbeperking bieden. Hij durft te beweren dat het met de intrinsieke motivatie van mensen met een arbeidsbeperking die bij ons ingeschreven staan uitermate goed gesteld is. Ze hebben namelijk een ding gemeen. Ze willen heel graag!

Lees de blog van Rolf >

Powered by wijzijndeoplossing.nl