Boek nu een inspiratiesessie om ons PowerHuis te helpen

Wil jij meehelpen met het realiseren van ons PowerHuis? Dat kan door nu al een inspiratiesessie of workshop te boeken. Wij bieden er 50 aan tegen aan zeer aantrekkelijke prijs om zo de renovatie te bekostigen.

We zijn al een tijdje bezig met het opknappen van het PowerHuis. Het wordt de plek waar wij mensen de kracht geven om onbeperkt aan de slag te gaan. Hier krijgen werknemers trainingen en workshops zodat zij meer in hun eigen talenten gaan geloven en krijgen werkgevers de tools in handen om inclusief te worden.

Inspiratiesessie of workshop

Inclusief werkgeverschap begint met het creëren van een draagvlak. Zo moet je leren andermans talenten en ambities in te zien en iemand een eerlijke kans te geven tot ontwikkeling.

Wij helpen je op weg met een inspiratiesessie of workshop. Want durf jij als werkgever wel te denken in mogelijkheden? Ga jij voor een positieve blik en eerlijke kansen?

Wij verzorgen een interactieve sessie voor jou als werkgever of instantie om hier antwoorden op te geven. Tijdens de inspiratiesessie maak je kennis met onze eigen Social Impact Spitsen; medewerkers met een verhaal. Zij vertellen je alles over inclusief werkgeverschap.

Om het opknappen van ons PowerHuis te bekostigen bieden wij nu 50 inspiratiesessies of workshops aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor slechts €1.500,- kan je nu een sessie boeken. Reserveer nu een of meerdere sessies voor jou, of als inspiratiecadeau voor je toeleveranciers. Let op: wij hebben maar een beperkt aantal beschikbaar, dus weer er snel bij!

Wil jij meedoen aan deze actie en tegelijk het opknappen van het PowerHuis steunen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie: PowerHuis@onbeperktaandeslag.nl