Het dak lekt nog en je krijgt er koude voeten, maar wij willen een oud monumentale stal in Amerongen omtoveren tot een PowerHuis. Het wordt een plek waar wij mensen de kracht willen geven om ervoor elkaar te zijn en samen te werken aan een inclusieve arbeidsmarkt. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

Onbeperkt Aan De Slag is een van de grootste bedrijven in Nederland als het gaat om werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Al onze medewerkers hebben zelf een fysieke uitdaging en zijn goed opgeleid, gemotiveerd en getalenteerd. Door onze ontmoetingen zijn er al meer dan 4.000 mensen aan de slag gegaan. Wij willen met behulp van ons PowerHuis nog meer mensen helpen.

Wat is het PowerHuis?

Het PowerHuis is de plek waar wij mensen de kracht geven om onbeperkt aan de slag te gaan. Hier krijgen werknemers trainingen en workshops zodat zij meer in hun eigen talenten gaan geloven en krijgen werkgevers de tools in handen om inclusief te worden. Het is de plek waar je leert van elkaar door de ander te ontmoeten en met elkaar te praten

Momenteel is ons PowerHuis nog een oude monumentale stal. We hebben er al veel aan gedaan, maar helaas moet er nog een hoop worden opgeknapt. Als het regent druppelt het op je hoofd en als het koud weer is krijg je klamme voeten. Het gebouw straalt nog te weinig kracht uit. Dit kunnen wij met jouw hulp veranderen.

Hoe help ik mee?

Wij willen werkgevers in laten zien dat iemand een waardevolle medewerker is of kan worden. Daarom zijn wij zijn op zoek naar mensen die ons helpen om het PowerHuis waterdicht te maken en kunnen zorgen voor warme voeten. Dit is wel zo lekker als je een cursus hebt of een inspiratiesessie volgt. Wil jij je vakmanschap inzetten of materialen doneren meld je dan aan: PowerHuis@onbeperktaandeslag.nl

Social Return on Investment

Het is mogelijk dat je een Social Return on Investment (SROI) verplichting hebt gekregen om een om een opdracht gegund te krijgen. Dan is het opknappen van ons PowerHuis een mooie mogelijkheid om die belofte in te lossen. Je kan hierbij denken aan timmermannen en metselaars, maar ook andere (klus)bedrijven zijn van harte welkom.

Aanmelden kan via PowerHuis@onbeperktaandeslag.nl

Inkopen inspiratiesessie of workshop

Ben je zelf niet zo handig dan kan je ons ook op een andere manier helpen. Je kan nu al een inspiratiesessie of workshop bij ons inkopen die in later stadium plaats zal vinden. Hiervoor heb je geen SROI verplichting nodig. Met deze bijdrage kunnen wij de verbouwing van het gebouw financieren.

Zodra het PowerHuis klaar is krijg je van ons zo spoedig mogelijk bericht wanneer je bij ons terecht kan. Wil je meer informatie hierover, stuur dan een mail naar: PowerHuis@onbeperktaandeslag.nl

Juist nu!

Samen willen wij ervoor zorgen dat de arbeidsmarkt wat inclusiever wordt en dat meer werknemers en werkgevers met een inclusieve ambitie elkaar vinden. Met jouw hulp krijgen we dit voor elkaar!