Werkcafé Toer

Dit jaar introduceert Onbeperkt aan de Slag de Werkcafé Toer. Het Werkcafé is een plek waar je als werkzoekende met een arbeidsbeperking binnen kunt lopen zonder afspraak en terecht kunt voor allerlei vragen rondom werk.

Waarom een Werkcafé?
Je kent Onbeperkt aan de Slag waarschijnlijk van de Meet&Greets die wij landelijk organiseren. Informele en laagdrempelige events waarbij we werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengen. Maar wij willen graag meer bieden dan alleen een eerste ontmoeting. Wij begrijpen heel goed dat zo’n eerste ontmoeting ook spannend kan zijn. Werkzoekenden moeten de kans krijgen het beste uit zichzelf te halen en met de juiste kennis en vaardigheden de arbeidsmarkt op te gaan. Daarom is het Werkcafé in het leven geroepen. Een laagdrempelige en informele manier om je voor te bereiden op een bezoek aan een Meet&Greet. Dus je wordt niet gelijk in het diepe gegooid!

Wat biedt het Werkcafé precies?
Zaken waarmee je bij het Werkcafé terecht kunt zijn bijvoorbeeld: solliciteren, je cv, jezelf presenteren, een uitkering en alle wet- en regelgeving rondom werken met een arbeidsbeperking. Maar je kunt natuurlijk ook langskomen als je eens wilt sparren met ervaren en betrokken professionals. Onze Social Impact Spitsen staan je graag te woord.

Wie komen er nog meer naar het Werkcafé?
In tegenstelling tot een Meet&Greet zijn er bij het Werkcafé geen werkgevers aanwezig. Wel kun je samen met onze Social Impact Spitsen, aan de hand van jouw ambities en wensen, kijken naar welke werkgever geschikte vacatures/functies heeft.

Is het Werkcafé ook landelijk, net als de Meet&Greets?
Jazeker. Wij komen langs in Rotterdam, Maastricht, Leeuwarden, Utrecht, Den Haag, Lelystad, Amsterdam, Eindhoven.

Hoe meld ik mij aan voor het Werkcafe?
Dat hoeft niet. Je kunt zonder aanmelding binnenlopen bij het Werkcafé. De koffie en thee staan voor je klaar.

Waar kan ik meer informatie vinden?
Voor de laatste informatie over de Werkcafé Toer check je deze pagina en onze social mediakanalen.

Werkcafé en Corona!

Helaas heeft het corona-virus invloed op veel activiteiten, zo ook op onze live Werkcafé’s echter wij gaan Onbeperkt door. bezoek ons digitale Werkcafé. We zijn open op dinsdag, woensdag en donderdag van 16:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt ons digitaal bereiken via Zoom, code 846 0781 8170.

We zien je heel graag!