Onbeperkt aan het Werk Event Maastricht een succes!

Op 14 maart deed het Onbeperkt aan het Werk Event  Maastricht aan. Samen met Podium24 en Locus organiseerde Onbeperkt aan de Slag dit regionale estafette-event, wat hiervoor plaatsvond in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

De dag begon met een drukbezocht CEO-ontbijt in het prachtige oude stadhuis van Maastricht. Na wat strubbelingen met parkeren waren er een aantal sprekers: Rob van Dipten van Birds@Work met zijn persoonlijke verhaal, Jochem Jones van Zilveren Kruis over het participatieteam en Sven Romkes van ABN AMRO over inclusiviteit tijdens een reorganisatie plus vier mooie voorbeelden van inclusiviteit in een organisatie.

Daarna togen wij naar het MVV Stadion, waar in de middag de Meet&Greet XXL plaatsvond. Kevin, de manager van de businesslounge heeft zich die middag het vuur uit de sloffen gelopen !

Op het einde van de middag hebben we, na een tweetal inspirerende verhalen van Albert Heijn en La Blanche Dael gezamenlijk met werkgevers en werkzoekenden geproost.

De bal is daarna door de directeur van Podium24 in de taxi geschoten (er waren slechts 3 pogingen nodig) waarna de Onbeperkt Taxi is afgereisd naar Den Haag. Daar neemt de staatssecretaris de bal in ontvangst om die door te geven aan de regio. Detail: toevalligerwijs is het een ADO Den Haag bal ook nog!

Er staan nog een tweetal regio’s te popelen om ook het event te ontvangen!

Meer info? Stuur ons een mail via info@onbeperktaandeslag.nl

2018-03-21T09:36:16+00:00