Social Impact Spitsen 2019-10-09T10:42:36+00:00
Rolf Schrama

Social Impact Spits
Regio West

Rolf studeerde Economie aan de VU en daarna werkte hij een aantal jaren bij diverse nationale en internationale financiële instellingen. Hij wil talenten die langs de zijlijn staan helpen om hun droombaan te vinden. Iedereen heeft het recht om zijn dromen na te jagen!

Contact met Rolf?
rolf@onbeperktaandeslag.nl

 

LinkedInMail Rolf
Naima Ait Ali

Social Impact Spits
Regio West

Naima is bijna 10 jaar werkzaam in (met name) de HR branche. Naima heeft een voorliefde voor schrijven en zet graag de puntjes op de i. Met een chronische huidaandoening én een visuele beperking is haar dagelijks leven soms een uitdaging. Naima is gemotiveerd, opgeleid en talentvol.

Contact met Naima? 
naima@onbeperktaandeslag.nl

 

LinkedInMail Naima
Machteld Cossee

Social Impact Spits
Regio West 

Machteld haar werkachtergrond ligt van origine in de HR (Human Resource), als Intercedente en HR-assistente. Machteld houdt ervan actief en ondernemend bezig te zijn. Dit leidt bij haar tot resultaatgerichtheid. Ze is een sociaal, betrokken Spits met een groot empathisch vermogen. 

Contact met Machteld?
machteld@onbeperktaandeslag.nl

LinkedInMail Machteld
Nynke van den Boomen

Social Impact Spits 
Regio Oost

Nynke deelt de ambitie van Onbeperkt aan de Slag: een samenleving realiseren waar iedereen naar vermogen volwaardig kan meedoen. Een inclusieve arbeidsmarkt is daar een onmisbaar ingrediënt van. Het mooiste aan dit werk vindt zij de ontmoetingen met de werkzoekenden tijdens de Meet&Greets.

Contact met Nynke?
nynke@onbeperktaandeslag.nl 

LinkedInMail Nynke
Mark de Groot

Social Impact Spits
Regio ZuidOost

Betaald werk dat bij je past, is de hoogste vorm van meedoen. Mark heeft zich in zijn werk altijd ingezet om dit mogelijk te maken voor mensen die tegen beperkingen aanlopen. Hij is van mening dat de veelgebruikte methode van solliciteren op functies onvoldoende werkt omdat dan veelal de functie en niet de mens centraal staat. Een goede klik tussen kandidaat en werkgever biedt veel meer mogelijkheden om passend werk te realiseren. De werkwijze van Onbeperkt aan de Slag sluit hier naadloos bij aan en past Mark dan ook als een jas: ‘Anders kijken naar mensen en er werk van maken’.

Contact met Mark?
mark@onbeperktaandeslag.nl

LinkedInMail Mark
Michèle de Vries

Social Impact Spits
Regio Zuid

Michèle komt uit de financiële sector en heeft zich intensief beziggehouden met arbeidsparticipatie van mensen met een extra uitdaging. Hij gaat graag het gesprek aan met werkgevers die benieuwd zijn hoe je arbeidsparticipatie eenvoudig toepast én implementeert. 

Contact met Michèle?
michele@onbeperktaandeslag.nl

LinkedInMail Michèle
Peter van der Mast

Social Impact Spits 
Regio Zuid

Peter zijn achtergrond is de sales, koude acquisitie en het bouwen van merken. Het bij elkaar brengen van diverse partijen doet hij graag. Peter is enthousiast, gedreven, sociaal, empathisch en ondanks zijn beperkte energie wil hij Onbeperkt aan de slag op de kaart zetten in Limburg.

Contact met Peter?
peter@onbeperktaandeslag.nl

LinkedInMail Peter
Lidia van der Klei

Social Impact Spits
Regio Zuid

Het is Lidia’s passie om werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking bij elkaar te brengen, zodat deze aan het werk komen.  

Contact met Lidia?
lidia@onbeperktaandeslag.nl

LinkedInMail Lidia
Carola van Nuil

Social Impact Spits
Regio Noord

Toen Carola zelf geen baan meer had merkte zij dat het lastig is om met een visuele beperking weer in gesprek te komen met werkgevers. Daarom is het voor Carola belangrijk om mensen verder te helpen. Het gaat bij het invullen van een baan over wie je bent en wat je kunt betekenen voor een bedrijf.  

Contact met Carola?
carola@onbeperktaandeslag.nl

LinkedInMail Carola
Alok Blondé

Social Impact Spits
Regio Utrecht-Midden

Na het afronden van zijn studie psychologie belandde Alok door een ongeluk in een voor hem onbekende wereld. Nu combineert hij zijn kennis en ervaring in zijn werk en is hij vooral geïnteresseerd in de mentale aspecten van (weer) aan het werk gaan. "De beperking zit hem niet in je lichaam, maar in je mindset of in die van anderen, zoals werkgevers". Voor Alok is het de uitdaging om te zoeken naar een passende oplossing voor iedereen.

Contact met Alok?
alok@onbeperktaandeslag.nl

LinkedInMail Alok
Nico Blok

OmbudsSpits
Wet en regelgeving

Door zijn onbekende spierziekte ervaart Nico soms fysieke beperkingen, maar hij ziet zijn spierziekte vooral als iets wat zijn leven verrijkt heeft. Het onderwerp ‘inclusie’ is altijd een rode draad in zijn leven geweest. Nico is deskundig op gebied van wetten en regelingen rondom werk en uitkeringen.

Contact met Nico?
nico@onbeperktaandeslag.nl

LinkedInMail Nico
Powered by wijzijndeoplossing.nl
© ProAccretio – All rights reserved